Príbeh pekárne DAVPEK
V dnešnej dobe nie je takým častým javom aby vznikali nové remeselné pekárne so zachovaním ručnej práce pri zvyšujúcom sa podiele priemyselnej výroby. Naša pekáreň DAVPEK  je výnimkou.

Rokom 2013 sme sa stali pokračovateľom tradície výroby pekárskych výrobkov v regióne Hornej Nitry, avšak nie v tej podobe ako to robíme dnes my. Náš sortiment zahŕňa tradičnú výrobu chlebov, ktorá trvá cez vymiesenie, kysnutie a samotné pečenie 6-7 hodín. Ide o klasickú výrobu chleba doplnenú o moderné technológie so zachovaním nevyhnutnej ručnej práce, ktorá dáva našim výrobkom jedinečný punc kvality sprevádzaný  výnimočnou chuťou, vôňou, vzhľadom ako i trvanlivosťou.

Na dlhodobý úspech máme vlastný recept,
ktorý pozostáva z férovosti, ambicióznosti a veľkého množstva skúseností
V roku 2020 pekáreň DAVPEK rozšírila svoju prevádzku o ďalšie priestory. V súčasnosti využívame 250 + 250 m2 v Prievidzi. Rozšírili sme sa i do  regiónu Handlovej a to prevzatím výrobných priestorov na výrobu vareného programu: knedle, buchty…, ako i lahôdok:  koláče, pagáče, sladké pečivo… Novinkou je poskytovanie verejného  stravovania s dennou ponukou obedov. Základom úspechu pekárne DAVPEK je výborný kolektív pracovníkov podieľajúcich sa na úspechu spoločnosti. Vzdelávanie spojené s praxou  v odbore je podstatným benefitom pre vykonávanie  práce pekára.

Základným krédom spoločnosti DAVPEK je, aby naše výrobky zákazníkom chutili. Momentálne ponúkame na trhu približne 70 druhov produktov. Hlavnou časťou našej produkcie sú pekárske výrobky, ktoré by na pultoch nemali chýbať: chlieb, bežné pečivo, sladké a cereálne výrobky, varený program.

Základnou métou nami ponúkaných výrobkov je kvalita a inovácia výrobkov. Môžeme sa pochváliť vlastnou receptúrou výroby kváskového chleba a ocenením v súťaži DANUBIA GASTRO 2016 „NAJLEPŚÍ CHLIEB 2016“za chlieb FLORIÁN, ktorý bol vyrobený v spolupráci s firmou Lesaffre Slovensko.

Príbeh pekárne DAVPEK
V dnešnej dobe nie je takým častým javom aby vznikali nové remeselné pekárne so zachovaním ručnej práce pri zvyšujúcom sa podiele priemyselnej výroby. Naša pekáreň DAVPEK  je výnimkou.

Rokom 2013 sme sa stali pokračovateľom tradície výroby pekárskych výrobkov v regióne Hornej Nitry, avšak nie v tej podobe ako to robíme dnes my. Náš sortiment zahŕňa tradičnú výrobu chlebov, ktorá trvá cez vymiesenie, kysnutie a samotné pečenie 6-7 hodín. Ide o klasickú výrobu chleba doplnenú o moderné technológie so zachovaním nevyhnutnej ručnej práce, ktorá dáva našim výrobkom jedinečný punc kvality sprevádzaný  výnimočnou chuťou, vôňou, vzhľadom ako i trvanlivosťou.

Na dlhodobý úspech máme vlastný recept,
ktorý pozostáva z férovosti, ambicióznosti a veľkého množstva skúseností
V roku 2020 pekáreň DAVPEK rozšírila svoju prevádzku o ďalšie priestory. V súčasnosti využívame 250 + 250 m2 v Prievidzi. Rozšírili sme sa i do  regiónu Handlovej a to prevzatím výrobných priestorov na výrobu vareného programu: knedle, buchty…, ako i lahôdok:  koláče, pagáče, sladké pečivo… Novinkou je poskytovanie verejného  stravovania s dennou ponukou obedov. Základom úspechu pekárne DAVPEK je výborný kolektív pracovníkov podieľajúcich sa na úspechu spoločnosti. Vzdelávanie spojené s praxou  v odbore je podstatným benefitom pre vykonávanie  práce pekára.

Základným krédom spoločnosti DAVPEK je, aby naše výrobky zákazníkom chutili. Momentálne ponúkame na trhu približne 70 druhov produktov. Hlavnou časťou našej produkcie sú pekárske výrobky, ktoré by na pultoch nemali chýbať: chlieb, bežné pečivo, sladké a cereálne výrobky, varený program.

Základnou métou nami ponúkaných výrobkov je kvalita a inovácia výrobkov. Môžeme sa pochváliť vlastnou receptúrou výroby kváskového chleba a ocenením v súťaži DANUBIA GASTRO 2016 „NAJLEPŚÍ CHLIEB 2016“za chlieb FLORIÁN, ktorý bol vyrobený v spolupráci s firmou Lesaffre Slovensko.

Dôraz na lokálnosť

Ako hrdý slovenský výrobca uprednostňujeme poctivé suroviny. Pomáhame tým lokálnym dodávateľom aj domácej ekonomike.

Certifikované postupy

Zdravotná nezávadnosť výrobného procesu a potravín pre nás nie sú len frázami. Všetko to totiž máme potvrdené certifikátmi.

Snaha byť najlepší

Našich zákazníkov si veľmi vážime. Ako vďaku pre nich pravidelne vylepšujeme receptúry a vymýšľame nové chute v spolupráci so skúsenými pekármi.

Bohaté skúsenosti

Za celú našu históriu sme urobili množstvo procesných aj výrobných zmien. Špecifickú chuť našich produktov si môžete dopriať práve vďaka nim.

Dôraz na lokálnosť

Ako hrdý slovenský výrobca uprednostňujeme poctivé suroviny. Pomáhame tým lokálnym dodávateľom aj domácej ekonomike.

Certifikované postupy

Zdravotná nezávadnosť výrobného procesu a potravín pre nás nie sú len frázami. Všetko to totiž máme potvrdené certifikátmi.

Snaha byť najlepší

Našich zákazníkov si veľmi vážime. Ako vďaku pre nich pravidelne vylepšujeme receptúry a vymýšľame nové chute v spolupráci so skúsenými pekármi.

Bohaté skúsenosti

Za celú našu históriu sme urobili množstvo procesných aj výrobných zmien. Špecifickú chuť našich produktov si môžete dopriať práve vďaka nim.